Welcome to SM Entertainment Official PLsel Channel!
We deeply appreciate all of your love and support again.
You can enjoy SM artist's latest videos on SMTOWN Official PLsel Channel.

  • 101
  • 16

Komentarze

  1. EXO-L Ananya

    Baek is chanyeol's candy... Wink wink :D

  2. exxo l

    ههههه فالفيديو كله بركز بس فاللقطة لما بيكي بيرقص مع البنت هههه

  3. Fika Nurbella

    I miss you😍❤

  4. Christine Bañaria

    Let's keep streaming

  5. fangirls day

    Semangaaat. Kalian sudah bekerja keras. Stay safe, healthy and happy..

  6. Syarafina putri

    yo ayo semangat doyoung

  7. husnulhtmaah 03

    baekhyuuuuuuuuuunnnnnnnnn

  8. arab exol

    ستررييمم ايريزز

  9. Merve Ağmanalmaz

    PLsel mantığı aa bu reklam izliyor bir tane daha koyalım Turkısh delight

  10. Eduarda Nascimento

    Meu Bombonzinho , nunca decepciona . Exo-L sempre presente ! WE ARE ONE

  11. Ryu Jun Cotton

    I love you junmyeon oppa 🥰🥰🥰

  12. Erina Ruby

    Kiyowo kiyowo nomu nomu kiyowo

  13. chanbaek

    BAEKHYUN EL SOLISTAS MAS ESPERADO DEL AÑO

  14. Exo kings

    كاندي تربعت على عرش قلبي ARAB EXO_L

  15. Xiazhi Le

    This's when uri Jaehyunie being maknae 😭 so bright so energetic 😭

  16. arab exol

    خلونا نوصل 1.5مليون الييييوووم بليييز

  17. Britt_loves_Kpop

    This gives me Justin Bieber Yummy vibes. (But better)

  18. Dellyla pgst

    Yuhuuu

  19. Sheilla nathasya 22

    Im just fallin love with baekhyunee

  20. Novita Dewi

    Baekhyun oppa saranghaee....

  21. zefanya thalia

    13 748 282

  22. Chia dlr

    It’s 2020 and I’m still wondering if they will release Time Control in the future?

  23. Syarafina Putri

    doyoung ganteng banget

  24. husnulhtmaah 03

    candy

  25. Nini

    Candy'nin Baekhyun şarkısı çok güzel hehe

  26. BIAS Doyoung Mau Lewat

    Love you guys Yang masih stay di NCT Yang gapunya niatan pindah ke fandom lain Yang terus stay di NCT walau badai nerpa terus

  27. Şeyma Tekin

    Şarkıya bakmaya gelmiştim canım sıkılıyodu yorumlara bakim dedim türk doluymuş Exo-l değilim ama Fighting TURKISH EXO-L

  28. chanbaek

    king

  29. nisa kaya

    Yutub torpah başan yutub Türkish exol turkish DELIGHT

  30. arab exol

    16الف لايك يس !!

  31. kei yen

    I know you're tired of seeing the word sytr3am but you still need to str3amm okay Czennies we can do this

  32. Jocelyn Sn

    He is really really really kind

  33. Katlynnn12

    ang tangkad ng nasa MV pero maliit ung gumawa ng kanta..bat ganon??jwk miss ko na un..❤❤

  34. Jαу lιgнтѕαвєя

    BBH best boy 🥰💕

  35. Hope world

    I'm not super m fan and I only watch this mv because oh mark's part

  36. Fateme jamiri

    Iranian fan❤

  37. v a l e :D

    TE AMO

  38. romina heydari

    ❤️❤️

  39. Morelia Ramos Rojas

    VOTE EN IDOL CHAMP NCT127!!!!!!!!!! VOTE EN IDOL CHAMP NCT DREAM!!!!!!

  40. Pree Laxy

    This will always be a timeless classic. This proves that views do not mean anything when it comes to taste in music!

  41. Chay Mae-L

    Well done EXO-Ls

  42. aida 1485

    DON'T BE A SOLO STAN Candy 8.2 (almost 2 days) Let's love 7.3 (almost 2 months) Okay, the leader of the best k-pop group deserves that :( Shame on you If you continue like this, do you think Exo will remain?

  43. Yasmine Moubari

    Baek: Girl I'm you're candy Me: Yeah BAEKIE you're my sweet candy🍬❤

  44. Abby

    If I had lee hi's voice like I'd seriously never shut up

  45. Kpop Fangirl

    Who is here in 2020 and thinks this is one of their best song 💗💗💗

  46. Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.

    I'm waiting for someone to do Candy challenge while wearing shirt backwards. If you do mention me. Heheh

  47. Yaren Özyazıcı

    Birkaç saatte özlemişim buraları Turkish Exo-L

  48. KPOP FAN GİRL

    Fen dersinde yapabileceğiniz bir kodlama: KeDi GeNi TURKISH EXO-L

  49. Shaivi. G

    That girl is his eye candy, I wish I was too🔥💕

  50. Munjiah Mun

    Mark

  51. Shiva Norentia

    Let's stream 1. Baekhyun - Candy 2. Nct 127 - Punch

  52. melissu Göçmen

    Dans aşırı güzel ya hem sesine hem dansına hipnotize oldum TURKISH EXO-L

  53. EXO-L Ananya

    Bangladeshi Exol here!!!! We'll support you forever!!!!!!!

  54. Honeylyn Dizon

    Can I ask if I am not the only Philippine EXOL who's coming back here? ^o^

  55. ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `

    Yorumlara yükleninnn! Üstte kalamıyoruz, hadi lütfen. Turkish Delight Turkish EXO-L

  56. Rend Pratama

    +62 stay reemar.

  57. O P

    Kek ada suara sehun ya

  58. Chicken Pokpok

    아빠!!! 화이팅!! 하트 하트 ㅋㅋㅋㅋ

  59. Tims

    *Monster* or *Lotto* _Turkish Exo-L_

  60. Hesty Kusumadewi

    why is my candy so sweet

  61. K YM

    No puedo creer que esta canción ya tenga dos años. Sigo sin superar lo increíble que es y sin sacar la coreografía, jajaja Es una de mis coreografías favoritas de todos los tiempos, es mi reto personal

  62. Lucero HC7

    El instrumental es lo mejor

  63. chanbaek rings

    baekhyun o dudakların ben konuşmama kararı aldım turkish delight

  64. your sunshine

    don't give up y'all. we can do it!!!!

  65. nisa kaya

    Nası beddua etsem bilemedim YouTuba kesin gevur bu yutub bayram bayram bizimle uğraşıyo Turkish exol turkish DELIGHT

  66. arab exol

    يا حلوووهه

  67. Balance

    I'm on way the way learning candy choreo...

  68. Exo kings

    بيكي الافضل ..ARAB EXO_L

  69. Rocío Black

    Mi dulce bebe 💕🥰

  70. Lyka Dela cruz

    let’s continue punching guys

  71. na kim

    candy challenge candy dance challenge ♪♪♪

  72. AMANDA APRILIYANTI

    Kit ati aku sama kamu utup

  73. arab exol

    بيكي اخذ المركز الاول يسسس

  74. Aami 03

    HAECHAN'S HIGHNOTE CLEARED MY SKIN, WATERED MY PLANTS AND FED ME WELL

  75. Bae Leader

    36,209,320

  76. YASSS Jiana

    #39 trending

  77. シAnindyaa

    Uuuuuuuuuuyeeeaaaaahhhh~

  78. exotiz biri

    Biz mi çok yavaşız izlenmeler mi dondu

  79. Nurul Septiani

    748.282

  80. Sensiz 'leştim

    Daechwita'dan geldim. Biraz da burada takılalım aşkolar *random _Turkish Delight_

  81. Nursima Kavak

    ~TURKISH EXO-L~ ~TURKISH DELİGHT ~

  82. Seher Nur Odabaş

    Exo ve Exo-l in naleti üzerine olsun youtube. Turkısh Exo-l Turkısh Delight

  83. YASSS Jiana

    #39 trending

  84. Stefan Tristan

    someone please find my other comment, its lost.. reward will be given if you return it. please

  85. exxo l

    9مليون يلاااااااااا

    1. arab exol

      لازم نوثلوا 12مليون اليووم

    2. arab exol

      فايييتنغغ

  86. Baekzey Khannas

    Bnm tek mi canım şeker çekiyor ama böyle naneli falan değil. Şöyle Baekhyun'lu falan rond0mmm

    1. 7 lavinya efe

      valla benim de baek çekiyo

  87. Sunday Lee

    this song is SM signature sound! and i love it!

  88. Heathcote Terry

    dorky mint

  89. Jessy Jie

    Aerina jangan lupa komen + like komennya ya. komennya mulai lambat nambahnya. nanti cepet turun trend*ngnya

  90. arab exol

    انا قاعدة اسمع الاغنية على السبوتفايي

  91. xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehun

    baekhyun, aku mau kasih kamu tips nih berhubung kemarin abis lebaran. kalo kamu dijulidin om tante ditanya kapan nikah, kapan lulus, kapan begini, kapan begitu, kamu jangan panik, aku kasih jawabannya nih. 1. kamu harus pasang tampang berani 2. jangan nunduk 3. busungkan dada kedepan 4. lalu teriak "AKU TAMPAN AKU BEBAS" semoga berguna ya baekhyun

  92. Indah Ramadhani Fajar

    Uyeee baekk kyuttt aahhh

  93. O P

    Dimana mana hatiku senang karena selalu melihatnya bahagia itulah hal yang sangat ku sukai dalam hidup ini

  94. Agus Wanti

    Haii oppa,aku mau curhat lg.. Biar trending terus hehe Jdi ini kejadiannya udh lama bgt melewati tahun2 wkwk, wktu hari itu ada yg ngedeketin aku. Dia ngcht di slh satu sosmed ku terus aku blsnya agak lama gtu beberapa hari lah. Aku kenal dia tp cm sekedar kenal gt deh, terus kita chtn dia perhatian gt sm aku. Tp aku nya msh biasa aja smpe akhirnya dia ngjk aku pcrn yaa alu mikir dlu trs baru aku terima kan. Nahh dstu aku masuk tahun ajaran baru smk. Pas awal smk tbtb aku kepikiran mls pcrn gtu, karna mau menikmati masa smk kan. Akhirnya aku putusin cwo aku alasan nya aku udh janji sm diri aku sndiri gmau pcrn dlu dan aku jg sbnrnya gblh pcrn hehe.. Bolehnya pas udh kerja gtu. (Tp kl dkt gpp ktnya) wkwk, lanjut2 nah iya aku janji gmau pcrn sblm lulus dan kl ada yg mau dkt pun yauda dkt aja tanpa status:v kl ngga komitmen. Nah trs pas aku jlsin ke cwo itu kl aku udh janji gmau pcrn dia bilng gn "yauda w tunggu 2thn lagi2" trs aku jwb "g ush" karna aku gmau org itu nnti mlh sakit hati karna aku.. Alasannya jg karna aku gprnah syg sm dia:" dr awal. Jahat bgt ya aku.. Aku nyadar itu setelah di pertengahan kita pcrn. Lanjut2 trs aku ngebiarin dia nunggu aku 2thn. Nah aku kan pny fb, dan udh berbulan2 sbnrnya g dbuka. Pas aku buka tryata cwo itu udh pny cwe dan itu kaka kls aku pas smp. Aku kaget. Trs aku tny ke cwo itu "lu ko pcrn sm ka*** (lupa nama)?" trs dia jwb "biar w g bosen nunggu lu 2thn" gt, trs aku kaget dong. Aku jwb lg "jgn gtu sm aja lu jadiin dia pelampiasan dan alasan nya w, w berasa jahat kl gn" trs dia jwb "ngga lah". Dan glama dr itu trnyata dia putus. Trs aku lost contact selama setahun lebih. Nah dia cht aku lg ky gn "sbntr lg kls 12 trs lulus" trs aku takut kan aku jwb jwb "hehe iyaa" dan gchtn lg. Trs lost contact lg, trs tbtb dia pny pcr lg Dan aku gcht dia lg, aku udh biarin aja karna aku mikir cara dia buat nunggu akutuh udh salah bgt. Dan akhirnya aku lanjutkan dngn kejombloan ku yg bahagia whaha.. "Lanjut ceritanya ada di komen ini tp gtau deh dmn hehe". Tp skrg aku nyaman sendiri itu lebh baik dr pd hrs diatur2 gt wkwk Makash baekhyun oppa, love you ^_^ mksh semua hehwhwh

    1. ITS okay Man I Don't care man

      Just be your self and love ur self

  95. 329bjh

    #Monster

  96. Derya Çoğaltay

    Aww her yerde türk Exo-L mutluyum Turkish Exo-L

  97. potato hana

    {Arab exo_l} ...

  98. EXO-L Ananya

    Show the world the power of exols!! Keep it on trending & keep commenting

    1. ITS okay Man I Don't care man

      We are one Saranghaja

  99. Munjiah Mun

    I like song

  100. arab exol

    لوكاس و تين سوو تحدي كااندي